петък, 30 октомври 2009 г.

Асо купа и релакс на макс!

Не знам откъде да почна. Винаги има безброй неща, които искам да кажа, а сега напълно блокирах. Отдавна си мечтаех за уютно местенце, където да си събирам закърпените мисли. Ето, направих си блог. Моят блог. Сега мога да си пиша на воля. Поне докато ме има. Може би трябва оттук да почна. Никога по - рано не съм осъзнавала така ясно факта, че ме има. Тук и сега. И в мен е ясното съзнание, че това може да се промени всеки момент. За това някак трескаво грабвам всеки съзнателен миг с такава невероятна жажда и радост, каквато не съм и помисляла, че ще изпитвам от този само факт.


Трети месец живея, благодарение на подкрепата и кръвта на приятели и близки. Винаги съм обичала хората. Винаги съм вярвала в доброто, което е неизменно във всички. Сега тази вяра се оправдава. И съм щастлива, че съм го осъзнавала винаги. Това ми помагаше да бъда искрена и да живея естествено, да се радвам на малките неща и да обичам безрезервно.

Асо купа е печелившата карта. Всеки човек има тесте с пълен набор карти. Коя ще изтегли ей така, за късмет на момента..това е въпрос на личен избор и логика. Винаги можеш да си избереш печелившата карта и да си я дършиш нон стоп. Тестето си е твое. Картите също.

Аз избрах Асо купа!


Сега, в последните си може би дни пак я държа здраво, усмихвам се и намирам хубавото и в този момент. Например: Сега не мога да ходя сама никъде без придружител. Движенията ми са все по - слаби и ограничени. И какво от това. Сега ми е паднало да си почивам колкото си искам. Не мога да си готвя и да ям всичко. Е, сега ми сервират в леглото и ям каквото искам. Нямах време да пиша, да чета, да седя дълго на компютъра. Сега имам време. Друг е въпроса кое предпочитам. Важното е, че щом преди съм го искала, то сега е редно да го приемам като сбъдване. Другото, което трябва да приема така е, че преди все се шегувах : " Аз няма да остарея, ще умра млада, за да не загубя очарованието на младостта". Започвам да си мисля сериозно, че всяка изказана мисъл е итеглена и запазена карта. Трябва да внимаваме на какви карти залагаме в живота. Сега, на границата между живота и смъртта избрах последната - Асо купа и релакс на макс! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар